“It takes two flints to make a fire.”

Louisa May Alcott

Sparkling Orange richt zich op het begeleiden van sporters, coaches en andere toppers die werkzaam zijn in de sportwereld en zorgt dat iedereen zich 100 % kan focussen op hun doel. Wij kennen de geur van de kleedkamer, de opofferingen van een topsportleven en de druk die door jezelf of de buitenwereld opgelegd wordt. Wij zetten altijd dat stapje extra en geven advies en ondersteuning om het maximale uit een carrière te halen.

Sparkling Orange is tevens gespecialiseerd in PR, communicatie en voorlichting in de sportwereld.

 

Wat wij doen

Sparkling Orange is gespecialiseerd in sport management en coachbegeleiding, communicatie en mediatrainingen. We hebben jarenlange ervaring in de (top)sportwereld. en hebben het enthousiasme in huis om jouw carrière of project te laten sprankelen. Waar kunnen we je mee helpen?

Lees meer

Management

Doen waar je goed in bent. Daar draait het om. Sparkling Orange zorgt er voor dat sporters, coaches en andere toppers die werkzaam zijn in de sportwereld zich 100% kunnen focussen op hun carrière. Wij begeleiden waar nodig voor nog betere resultaten en richten ons op alle tijdrovende, maar belangrijke zaken die geregeld moeten worden, zoals:

 • Persoonlijke begeleiding
 • Contractuele begeleiding
 • Carrière begeleiding
 • Commerciële begeleiding
 • Personal branding
 • Communicatie en persvoorlichting

PR & Communicatie

Geen tijd of niet voldoende kennis in huis voor de PR en Communicatie van je project? Sparkling Orange ontzorgt je volledig op het gebied van:

 • Free publicity
 • Persberichten
 • Woordvoering
 • Crisiscommunicatie
 • Mediatraining
 • Persbegeleiding
 • Persconferenties
 • Eventcommunicatie
 • Interne communicatie

Organisatie en Productie events

Een event ‘doe' je niet even naast je andere taken. Wil je dat alles goed geregeld is en het doel van je event gerealiseerd wordt? Sparkling Orange biedt je enthousiaste handen die het werk graag oppakken voor events zoals:

 • Sportevenementen en side events
 • Congressen (b2b) en seminars
 • Goede doelen gala's en evenementen

Wie wij zijn

Het team van Sparkling Orange bestaat uit Pauline Siemers en Lienke van Santvoort. Samen hebben wij meer dan 20 jaar ervaring in de wereld van management, PR, communicatie, evenementen en sportmarketing. Toen wij elkaar leerden kennen tijdens onze studie, was er direct de klik en die sprankeling tussen ons. Qua karakter vullen wij elkaar uitstekend aan. Binnen Sparkling Orange vormen wij een professioneel, betrouwbaar en krachtig duo dat voor jou het verschil kan maken.

Lees meer

Pauline Siemers

‘De afgelopen 20 jaar heb ik met veel plezier gewerkt voor o.a. Ajax, de Olympische Spelen in Londen, de KNVB, Red Bull Nederland, Sportsportmarketingbureau Players United en de Gymnastiekunie. Van 2014 tot en met 2017 was ik als persvoorlichter onderdeel van de staf van het Nederlands vrouwenelftal (voetbal). Een bijzondere periode, in een sport die binnen 3,5 jaar een fantastische ontwikkeling doormaakte. Hoogtepunt was in het Europese kampioenschap in de zomer van 2017.

Ik vind het een mooie uitdaging om mij te begeven in een wereld waar het resultaat op het veld leidend is. Waar de spanning soms om te snijden is en waar ego's zich verdringen. Vaak wordt onderschat wat er voor een topsporter, naast de sport zelf, allemaal bij komt kijken. Deze processen begeleiden en de balans vinden voor een optimaal resultaat, voor alle partijen, is mijn passie én mijn kracht.'

"Pauline is goed in het managen van mensen, heeft uitstekende onderhandelingsvaardigheden en is sterk in het oplossen van problemen en conflicten. Ze werkt gestructureerd wat ervoor zorgt dat alle partijen goed geïnformeerd zijn en er duidelijkheid is over ieders verantwoordelijkheden." Hayley Roach, manager at London Organizing Comittee Olympic Games

Lienke van Santvoort

‘Het is voor mij heerlijk om onder druk van meerdere deadlines een project tot een goed einde te brengen. Dat kan variëren van een (sportief) evenement tot een gala of feest met alle facetten die daarbij komen kijken. Ook op het gebied van PR en communicatie heb ik inmiddels de nodige ervaring opgebouwd. Te beginnen bij een PR bureau waar ik verantwoordelijk was voor Nike Nederland en als laatste in de rol van PR en communicatiemanager bij de stichting Spieren voor Spieren. Ik heb mij dus zowel op commercieel vlak als binnen de goede doelen wereld bezig gehouden met communicatie, PR en (evenementen) marketing.'

Ook het beheren en bouwen van relaties binnen het ambassadeursbestand van Spieren voor Spieren behoorde tot mijn werkzaamheden. Ik heb dan ook met menig (oud) topsporter en coach samengewerkt om de doelen van Spieren voor Spieren te verwezenlijken. Uiteraard heb ik daarin altijd rekening gehouden met de beschikbare tijd en mogelijkheden van de sporter of coach en diens betrokkenheid bij het goede doel.'

"Lienke heeft een ware topsportmentaliteit! Lienke ís energie en gaat daarmee zeer doelgericht te werk en ze doet dat op een hele enthousiaste en positieve manier. Ze handelt in de samenwerking als een echte teamspeler en heeft daarbij een goede dosis humor." Marjolein Bolhuis- Eijsvogel, voormalig directeur Spieren voor Spieren en oud olympisch kampioen hockey

Management

Sparkling Orange is gespecialiseerd in het begeleiden en managen van sporters, coaches en andere toppers die werkzaam zijn in de sportwereld. Wij nemen met veel energie zowel de persoonlijke begeleiding als de commerciële ondersteuning voor onze rekening en denken mee over personal branding en ontwikkeling op het maatschappelijke vlak.

Opdrachtgevers

Sparkling Orange is er bijzonder trots op om te mogen werken en te hebben gewerkt voor:

Logo NikeKNVBRed BullSpieren voor Spieren - Voor kinderen met een spierziekteAJAX Amsterdam - LogoMaarten van der Weijden FoundationWings for life - World RunKing of the CourtNOC * NSFKNGU Nederland

Contact

Sparkling Orange

Wij staan voor je klaar om het werk voor jouw communicatieproject, mediatraining of event uit handen te nemen.
Neem vrijblijvend contact op voor een kennismaking.

Contact formulier

Ik ben een mens

 
 
Met het sturen van dit formulier, gaat u ermee akkoord dat wij deze ingevulde gegevens verder verwerken om uw aanvraag te beantwoorden.


Instagram


Pauline Siemers


+31 6 39 84 59 88
LinkedIn


Lienke van Santvoort


+31 6 25 50 26 50
LinkedIn